A za zaposlene u opštini Surdulica Marinko Rokvić

SURDULICA

Opština Surdulica organizovala je tradicionalnu novogodišnju proslavu za svoje zaposlene  u gradskom hotelu “Evropa” na kojoj su specijalni gosti iznenađenja, kako se navodi ” na veliko zadovoljstvo svih prisutnih” bili Marinko i Marko Rokvić”. 

” Sjajno raspoloženje i vesela atmosfera najbolji su završetak uspešne godine za opštinu Surdulica”, navodi se u saopštenju koje je poslato sa stranačke adrese .

Novica Tončev, predsednik Skupštine opština Surdulica i narodni poslanik rezimiriao je rezultate iz 2019.godine i poželeo svima srećnu i uspešnu 2020. godinu.

“Godina koja je iza nas ostaće upamćena po novim projektima i velikim stvarima koje smo uradili za Surdulicu. Potpuno je renovinar park sa sportskim spravama, klupama i igračkama za decu. Sportska hala u kojoj sada sa ponosom možemo da organizujemo sportske događaje. Surdulički kulturni centar danas parira najmodernijim evropskim centrima. Obnovili smo škole, vrtiće, renoviran je Zadružni dom u Dugojnici, u toku su radovi na izgradnji nove kotlarnice u Zdravstvenom centru. Opština Surdulica investirala je 141.386.000,00 dinara bez pdv-a , u izgradnju nove kotlarnice i ponosni smo što svaki put  uspemo da ispunimo svoja obećanja . Takođe, mnogo manifestacija su obeležila proteklu godina: tradicionalna proslava Srspke nove godine , ove dočekujemo sa Sašom Matićem, Vlasinsko leto, Vlasinska regata, kjniževne večeri, smotra kulturnih dostignuća Roma i druga kulturna dešavanja. Za sve to vreme, borimo se za očuvanje životne sredine, za zdravlje naših sugrađana. Ulaganje u bolju zdravstvenu zaštitu I socijalnu zaštitu, obrazovanje, kulturu,je imperativ delovanja opštine Surdulica. Iz dana u dan potvrđujemo da se uvek nešto može uraditi i unaprediti, a zadovoljni građani su merilo i pokazatelj našeg uspešnog rada . Nastavljamo sa svakodnevnim aktivnostima u službi  Surduličana i siguran sam da nas očekuje još mnogo značajnih izazova i pobeda.Zadatak svih nas koji vodimo Surdulicu jeste da svima pokažemo kako se ovde može lepo, a pošteno živeti i raditi. Posebno se trudimo da mlade ljude motiviše i inspirišemo da ostanu u Surdulici i pomognu svima nama da ovaj grad izdvojimo na mapi Srbije.Mi smo ovde na  jugu ponosni na svoju prošlost i nastavićemo da kroz negovanje autentičnih vrednosti nastavimo veličanje tradicije, ali i da zajedno gradimo bolju i stabilniju budućnost.

Nek nam nova 2020. donese samo ono najbolje i najlepše. Srećni božićni i nogodišnji praznici”. navodi se u saopštenju koje u celini prenosimo.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Todor Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Todor
Gost
Todor

Sve je laz mladinemaju gde da rade mi gradjani drugog reda gladijemo dok ova elita utiva u icu i veselju a nama nije do pesme SRAMNO

Проститутки Бишкека