Okrugli sto o budžetu u Bujanovcu, prenos na fejsbuk strani JUGpressa

BUJANOVAC

Regionalna informativna agencija JUGpress i NVO Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije organizuju BUjanovcu danas okrugli sto   (četvrtak, 22.10.2020)  u 13 sati u sali Skupštine opštine Bujanovac o načinu pripreme i uključivanja gradjana u donošenje i način trošenje novca iz budžeta.

Dogadjaj se organizuje uz poštovanje svih naloženih mera u borbi protiv korone.

Učestvuju:

Nagip Arifi, predsednik opštine

Enevr Ramadani, predsednik Skupštine

Šćiprim Musliu, zamenik predsednika opštine

Boban Pavlović, načelnik finansija

Šaip Kamberi poslanik

Nenad Mitrović, poslanik

Nadije Bećiri poslanica

Jetmir Memeti, sef odbornicke grupe DP

  Ermal Redžepi, šef odborničke grupe PDD
Arber Pajaziti, Alternativa za promene
Stojanča Arsić   lista SPS
Basri Veseli odbornik Demokratske unije Albanaca

Predstavnik Ujedinjene partije Roma
Predstavnik Romske stranke Jedinstvo

Ovaj okrugli sto je deo projekta  “Skener korupcije na jugu Srbije”  i na njemu će biti predstavljeni rezultati ankete koju smo relazovali  u Leskovcu,  Vranju i svim opštinama Jablaničkog i Pčinjskog okruga, kao i Vodič o budžetu . Obe publikacije sun a srpskom I albanskom jeziku.

Moderator na debati  Ljiljana Stojanović

Qendra për demokraci dhe zhvillim në jug të Serbisë

Dhe

Agjensioni regjional informativ JUGpress

www.jugpress.comi

REGIONALNA INFORMATIVNA AGENCIJA   JUGpress

www.jugpress.com

Janko Veselinoviq 3/2

 Leskoc

 Tel/faks 016/214-796

redakcijajugpress1@gmail.com

Të nderuar kolege e kolegë, 

Ju ftojmë në tryezën e rrumbullakët të cilin e organizojmë nesër (e enjte, 22.10.2020) në ora 13.00 në sallën e Kuvendit të komunës Bujanoc, ndërkaq ngjarja organizohet duke rrespektuar të gjitha masat parandaluese kundër COVID-19.

Tema e tryezës së rrumbullakët është mënyra e përgatitjes dhe inkuadrimit të qytetarëve në marrjen e vendimeve dhe të mënyrës së shpenzimit të parave të buxhetit.

Marrin pjesë:

Nagip Arifi, kryetar i komunës

Enevr Ramadani, kryetar i Kuvendit

Shqiprim Musliu, zëvendës i kryetarit të komunës

Boban Pavloviq, kryeshef i financave

Shaip Kamberi, deputet


nenad Mitroviq, deputet

Nadije Beqiri, deputete

 Jetmir Memeti, shef I grupit të këshilltarëve të PD-ës

 Ermal Rexhepi, shef I grupit të këshilltarëve të PVD-ës
Arbër Pajaziti, Alternativa për ndryshim
Stojança Arsiq,  lista PSS
Basri Veseli këshilltar i  Unioni demokratik shqiptar

Përfaqësues i Partisë së njësuar rome
Përfaqësues i Partisë rome të unitetit

Organizatorë të kësaj tryeze të rrumbullakët janë Shoqata e qytetarëve Qendra për demokraci dhe zhvillim të jugut të Serbisë dhe Agjensioni regjional informative JUGpress.

Kjo tryezë e rrumbullakët është pjesë e projektit “Skaneri I korrupsionit në jug të Serbisë” dhe aty do të prezentohen rezultatet e anketës të cilën e kemi realizuar në Leskoc, Vranjë dhe në të gjitha komunat e Qarkut të Jabllanicës dhe të Pçinjës, si dhe Udhëzues për buxhetin. Këto publikime janë në gjuhën serbe dhe shqipe.

Moderatore e debatit Lilana Stojanoviq

për informacione shtesë mund të kontaktoni në 063/8549104 i 064/1338677

                                                                                          Redaktore  RIA JUGpress

                                                                                          Lilana Stojanoviq

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare