Održana manifestacija “Rastimo uz ples-deca na trgovima”

LESKOVAC

U organizaciji Dečje plesne asocijacije na Bulevaru oslobođenja održana je tradicionalna manifestacija „Rastimo uz ples – deca na trgovima 2017“.

Oko 1500 dece koja pripadaju Predškolskoj ustanovi „Vukica Mitrović“ iz Leskovca i okoline sa svojim roditeljima i vaspitačima plesalo je uz muziku na ulici.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Goran Cvetanović rekavši da je ovo prelepa slika bogatstva našeg grada.


„Ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od srećnog i nasmejanog deteta. Kada vidim ovoliki broj nasmejanih dečijih lica, jasno mi je da manifestacija „Rastimo uz ples“ ima veliki značaj. Zato smo danas ovde da damo podršku događaju koji kod dece razvija ljubav prema muzici i plesu, ali našim mališanima omogućuje i dobru zabavu. Deca su ono najvrednije što imamo, zato grad Leskovac nastoji da im stvori što više mesta za igru, za druženje, da im omogući kvalitetnije uslove za obrazovanje i njihov dalji razvoj. Mi stalno treba da imamo na umu da su deca ogledalo nas starih.“
Manifestacija, u kojoj učestvuje oko 17200 dece iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovcine, je simbolično krenula porukom ljubavi, radosti i sreće koja je u svet poslata putem raznobojnih balona. Svaki vrtić je imao svoju boju balona i garderobe.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare