Održana licitacija za prodaju lokala na novoj pijaci u ulici Petra Kralja Prvog

LESKOVAC

Na današnjem javnom nadmetanju za prodaju novosagrađenih lokala na pijaci u ulici Kralja Petra Prvog broj 26, od ponudjenih 15 lokala prodato je  šest.

Na prodaju je ponuđeno 12 lokala u zgradi broj dva od 24 po kvadrata i tri lokala u zgradi broj tri, koji imaju prizemlje i sprat.

Na javno nadmetanje se prijavilo sedam učesnika .

Za  lokal broj jedan u zgradi broj dva bila prijavljena  su dva učesnika i  taj lokal je prodat po prvom licitacionom koraku, po ceni od 4 miliona 683 hiljade dinara.

Ostali lokali, broj šest, sedam, osam, devet i 12 prodati su po početnoj ceni, jer je zanjihovu kupovinu  bio prijavljen po jedan učesnik.

Tri lokala kupo je kupac  iz Niša. Za ostalih devet lokala , u zgradi broj dva i tri,  javno nadmetanje nije sprovedeno jer nije bilo zainteresovanih kupaca, objasnio je načelnik Gradske uprave grada Leskovca  Miloš Cvetanović.

Lokali koji nisu prodati, njih devet , šest manjih i tri velika,  biće ponuđeni na novom javnom nadmetanju koje se očekuje ubrzo, nakon donošenja odgovorajuće odluke Gradskog veća, rekao je Cvetanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare