Odgovor na optužbe direktora Vodovoda: Obmanjivali ste javnost tvrdnjom o datumu završetka radova

LESKOVAC

Direktore Javnog preduzeća “Vodovod”, koje mora da radi u interesu gradjana od kojih naplaćujete usluge koje ste u obavezi da im pružite a od tog njihovog novca primate plate,

Obmanjivali ste javnost ( ima i eufemizam za to) tvrdnjom da su rupe koje su iskopane zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži u Velikom Trnjanu rešene u petak i optuživali naše čitaoce, koji su nam posla fotografije slikane u subotu , i nas da smo najgori na svetu i pretili tužbom.

Dakle, jedino relevantno u svemu ovome je da ste OBMANJIVALI javnost tim svojim više puta ponavljanim tvrdnjama po sistemu “više puta ponovljena laž postaje istina”.

Ne, istina je da radovi nisu završeni u petak već kasnije i da su nama ljudi poslali istinite fotografije, što su proveravali na terenu i naši saradnici.

Sve ostalo što pišete su tračevi iz kabineta koji se šire preko raznoraznih u pokušaju da se Regionalna informativna agencija JUGpress i glavna i odgovorna urednica Ljiljana Stojanović diskredituju.

I da nam se malo nacrta i meta na čelu, ne ovim tračevima ali nekim drugim svakako da.

I to je to.

Da, nama je vrlo drago ( i milo) što “Vodovod”, na čijem ste Vi čelu, “na opšte zadovoljstvo ogromne većine naših građana i korisnika kako fizičkih tako i pravnih lica funkcionišu besprekorno, strogo profesionalno, efikasno i odgovorno, po strogo utvrđenim pravilima i procedurama rada” .

Evo, obećavamo da ćemo to da ponavljamo svakom korisniku vaših usluga , koji je i Vaš poslodavac, svaki put kada nam se jave sa primedbama na vaš rad.

Ili informacijom koja i vama treba da bude od značaja jer, realno, ne možete uvek da znate gde ima kvarova i problema sa vodosnabdevanjem.

Koje ćemo uvek objavljivati jer posao medija jeste da radi ISKLJUČIVO u interesu javnosti i gradjana.

A Vi lično imaćete našu najsnažniju medijsku podršku kada zatražite da Vam se vrati skoro kupljeni službeni beli automobil od “znate već koga”.

Srdačno,

Ljiljana Stojanović, ž

glavna i odgovorna urednica Regionalne informativne agencije JUGpress

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare