Odbornička grupa Niške inicijative podnela je predsednici Vlade Republike Srbije zahtev za hitnu smenu ministra prosvete Mladena Šarčevića

NIŠ  

Odbornička grupa Niške inicijative podnela je predsednici Vlade Republike Srbije u kojem se zahteva hitna smena ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladena Šarčevića zbog njegovog jučerašnjeg neprimerenog ponašanja i odnosa prema novinarima tokom posete Nišu.

“U ime svih građana Niša i Republike Srbije zahtevamo od Vas da zaštitite dostojanstvo resora Vlade Republike Srbije koji zastupa gospodin Šarčević i naložite njegovu hitnu smenu sa mesta ministra Prosvete, nauke i tehnološkog razvoja,  zbog bahatog , drskog, I potpuno neprimerenog ponašanja prema novinarima u toku davanja izjave za medije u  Nišu, danas, 24.02 2020 god. Napominjemo da ovakvo ponašanje nije izuzetak i da se ne dešava po prvi put. Sve primere ovakvog ministrovog ponašanja možete vrlo lako pronaći na društvenim mrežama i informativnim sajtovima.Ministar u resoru prosvete treba da bude pozitivan primer odmerenosti u kulturi obraćanja sagovornicima i medijima a ne primer prizemne osionosti i agresije. Imajući u vidu da je mandat ove Vlade na izmaku, na ovaj potez Vas pozivamo  zbog simboličnog očuvanja preostalog dostojanstva prosvetne struke, učitelja, profesora, naučnih radnika koji su se danas kao i više puta do sada stideli svog resornog ministra.
Sa poštovanjem,Odbornička grupa “Niška inicijativa ” u Skupštini grada Niša “, navodi se u ovom dopisu.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Maci Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Maci
Gost
Maci

Bravo za inicijativu! Šarčević je primer osionosti, agresivnosti, bahatosti, nekulture! Kako u školama objasniti učenicima da ne treba ovako da se ponašaju, kada njihov ministar demonstrira nasilje na svakom koraku???Poražavajuće je za jednu državu, da na čelu najznačajnig ministarstva, ima ovakvog ministra!

Проститутки Бишкека