Odbornica Jelena Spirić podnela prijavu policiji zbog pretnji i fizičkog napada

LESKOVAC

 

Odbornica DS u Skupštini grada Leskovca Jelena Spirić  rekla je danas za JUGpress  da je Policijskoj upravi u ovom gradu podnela prijavu zbog verbalnih pretnji I fizičkog napada jednog odbornika sa kojima je pre toga imala dijalog za skupštinskom govornicom.

 

“Na jednoj od pauza sednice Skupštine grada, u hodnicima opštine, došlo je do verbalnih pretnji i fizičkog napada na mene od strane jednog od odbornika sa kojim sam, nekoliko sati pre toga, imala verbalnu raspravu za skupštinskom govornicom. Čitav slučaj sam prijavila MUP-u i pohvalila bih upošljenike MUP-a na krajnje profesionalnom i ekspeditivnom odnosu. Sigurna sam da će preduzeti sve dalje zakonske radnje, što mi je, u ovom slučaju, najbitnije,” rekla je Spirić Portparol leskovačke Policijske uprave Boban Zdravković je rekao JUGpressu da je prijava primlejna I da policijan radi na ovom slučaju.

Kako saznajemo, od odbornika Dejana Mitića iz Reformističke stranke ,  koji je bio na listi Demokratske stranke a na poslednjoj sednici Skupštine grada  istupio iz odborničkog kluba, najavio samostalno delovanje  zbog čega DS ne može d a formira odbornički klub, je već uzeta izjava u policiji po ovoj prijavi. (kraj) lj.s.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Djurica
Djurica
7 godine pre

Ko s đavolom tikve sadi…