Odbor za prevenciju bolesti zavisnosti i borbu protiv verskih sekti organizovao tribinu

LESKOVAC

U čitaonici Narodne biblioteke „Radoje Domanović“ održano je predavanje na temu „Porodica je središte života i ključ večne sreće“ koju je organizovao Odbor za prevenciju bolesti zavisnosti i borbu protiv verskih sekti Skupštine grada Leskovca. Predavanje je bilo namenjeno roditeljima, a održali su ga Marko Pejić, šef odseka za suzbijanje opšteg kriminala Odeljenja kriminalističke policije, Desanka Mitić, predstavnik Centra za socijalni rad, Ivana Andrejević, psiholog iz Razvojnog savetovališta Dečjeg dispanzera i sveštenik Miroslav Jovanović. Biljana Marinković, koordinatorka Odbora, kaže da je ova aktivnost održava u sklopu obeležavanja Dana porodice i promovisanja porodičnih vrednosti.

„Osnovni cilj nam je promocija porodice kao osnovne ćelije društva, zatim porodičnih vfednosti, ali i kako da roditelji prepoznaju vršnjačko nasilje, kako da reaguju i kome da se obrate kada do toga dođe.“ (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ortodoks par ekselans
Ortodoks par ekselans
11 meseca pre

Koje su to verske sekte u Leskovcu? Śto najzad ne promenite poprilično stupidan naziv Odbora? Ja sam pravoslavac, ali poznajem i ljude iz manjih, protestanskih verskih zajednica. Pentakostalce, baptiste…Znam i jednog advenistu, al on je jedan uźasno dosadan lik, mada nije loś čovek. Jel su oni sekte, ili je to nešto apstraktno, što mi obični ljudi ne moźemo da razumemo. Zna li uopśte to neko iz Odbora, ili je tu samo zbog para? Ako ne znate, onda ajde razlaz ko bugarska skupština, a ne da ste nam i vi kamen oko vrata pa i da vas plaćamo. Protiv narkomanije se treba boriti, i raditi na prevenciji, ali to treba da rade zdravstvene ustanove.