Obrušio se zid, povređena dvojica radnika

NIŠ

Dvojica radnika povređena su juče ujutro  prilikom urušavanja potpornog zida na gradilištu na uglu ulica Pantelejske i Nišavske u Nišu.

                                Obojica su zadržana na lečenju u niškom Univerzitetskom kliničkom centru i, mada imaju brojne povrede, nisu životno ugroženi.

                             „Nakon završene dijagnostke i pregleda od strane lekara svih specijalnosti, utvrđeno je da je pacijent N.Z. rođen 1997. godine iz Leskovca, zadobio povredu lica, gornje i donje vilice nosnih i jagodične kostii otvoreni prelom leve potkolenice. Prebačen je u jedinicu intenzivnog lečenja na Klinici za anesteziju.  Pacijent I.S., rođen 1990. iz Aleksinca ima nagnječenje grudnog koša i levog skočnog zgloba. Pregledali su ga ortoped, grudni i opšti hirurg i zadržan je na odeljenju za opservacije Urgentnog centra Niš kako bi bio propraćen“,  saopšteno je UKC.

                             Policija je obavila uviđaj, obaveštena je Inspekcija rada a uzrok nesreće se utvrđuje. Na telefon investitora naveden na tabli na mestu izvođenja radova, niko se nije javljao. Kako je navedeno, na tom mestu treba da nikne šestospratni  stambeno poslovni objekat .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare