Objavljen Konkurs za izbor najboljih u vranjskom sportu

VRANJE

Do 15. januara biće otvoren Konkurs za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2019. godinu, koji je raspisao Grad.

Klubovi, društva, savezi, sportske organizacije, osnovne i srednje škole mogu da dostave svoje predloge u pisanoj formi sa obrazloženjem o postignutim rezultatima u 2019. godini i kratkom biografijom predloženih kandidata.

U kategoriji takmičarskog sporta predlozi se dostavljaju za izbor sportske nade, sportistkinje i sportiste, sportskog kolektiva i izbor laureata za životno delo u oblasti sporta.

U kategoriji školskog sporta predlozi se dostavljaju za izbor najboljih ekipa u osnovnim i srednjim školama u ženskoj i muškoj konkurenciji, kao i najboljeg pojedinca u istoj konkurenciji. Priznanja i nagrade biće dodeljene i za angažovanje u rekreativnom sportu i masovnoj fizičkoj kulturi.

Biće izabrani i sportsko iznenađenje godine, najbolji sportski radnik, sportski stručnjak i stručnjak u oblasti sporta u 2019. godini.

Konkursnu dokumentaciju za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2019. godinu potrebno je dostaviti na adresu, Sportski savez Grada Vranja, ul. Partizanska 17/a, svakog radnog dana od 8 do 14 sati.

Organizatori su Grad Vranje, Sportski savez i Odeljenje za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare