O živuljkama, travkama i sličnim stavkama

VLASOTINCE

Drugi april,  Međunarodni dan knjige za decu, a poštujući obavezu smanjivanja neposrednih kontakata i protežirajući dobro ustanovljenu saradnju sa vlasotinačkim ,,Sevapom”, uz stalnu podršku Info deska iz Vlasotinca, vlasotinačka Narodna biblioteka ,,Desanka Maksimović” obeležila je Međunarodni Dan knjige za decu predstavljanjem knjige „O živuljkama, travkama i sličnim stavkama“ autora Srbe Takića. Knjiga je predstavljena na ju tjub kanalu i fejsbuk stranici vlasotinačke biblioteke.

Mada je ovo njegova treća knjiga pesama za decu, peta knjiga poezije i ko zna koja po redu napisana knjiga uopšte, i mada je iza njega mnogo nagrada na raznim konkursima, ovo je, ipak, njegovo prvo zvanično pojavljivanje kao autora pred publikom. Doduše, i to virtuelno, što mu je olakšalo odluku da se predstavi kao pesnik.

  • Veliku zahvalnost dugujem  Jovani Petković, Maji Miljković i Zoranu Stojičiću. Ali i svim prijateljima koji su me  ohrabrivali i želeli da pročitaju po jednu moju pesmu iz pomenute knjige: Vlasti Ceniću, Aniti Pešić, Mili Mitić, Ivani Krainčanić, Svetlani Stanković, Gorici Doderović, Jeleni Lepojević, Andriji Miladinoviću, Gordani Pejović, Radovanu Miljaniću, Biljani Gorunović i Ljudmili  Nagorni Obradović – zahvalio se, Srba Takić svima onima koji ga ohrabrivali u njegovom pesničkom stvaralačkom radu.
Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare