Novopazarska policija o pucnjavi i poteri

NOVI PAZAR

Policijska uprava u Novom Pazaru odbacuje kao apsolutno netačne navode pojedinih medija da je policija sinoć, bez povoda pucala u jedno vozilo u blizini Ribarića, navodi se u saopštenju.

 

Naime, tokom pojačane kontrole vozila na putnom pravcu Ribariće – Novi Pazar, policija je primetila dva vozila koja su se kretala velikom brzinom, nakon čega je

patrola policije, zvučnim i svetlosnim signalima, krenula u poteru za njima pokušavajući da ih zaustavi. Vozila marke „bmw“ i „WV-polo“ su zaustavljena nakon 3 km, tako što je policija zaprečila deo puta.

 

Vozač „pola“ je dok su mu policajci nakon izlaska iz vozila prilazili, startovao automobil i krenuo da beži ka Novom Pazaru. Tada je policijski službenik, radi upozorenja, ispalio metak u vazduh. Vozilo je nastavilo da se kreće, a policijska patrola se dala u poteru za njim i zaustavila ga nakon nekoliko stotina metara.

 

Uviđaj je na licu mesta izvršio zamenik Višeg javnog tužioca u Novom Pazaru, po čijem nalogu su protiv vozača oba automobila podnete prekršajne prijave zbog vožnje pod uticajem alkohola. Nakon utvrđivanja svih činjenica u vezi navedenog događaja, tužilac će se izjasniti da li, pored prekršajne postoji i krivična odgovornost ovih lica, navodi policija.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare