Novica Tončev ponovo izabran za predsednika SPS u Surdulici

SURDULICA

Novica Tončev, dosadašnji predsednik opštinskog odbora SPS Surdulica i ministar u Vladi Republike Srbije, ponovo je izabran za lidera surduličkih socijalista. Na svečanoj izbornoj konferenciji izabrano je rukovodstvo opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije, kao i delegati za 11. kongres SPS-a koji će biti održan 17. decembra u Beogradu. Za predsednika Socijalističke partije Srbije jednoglasno je predložen Ivica Dačić.

“Sve što radimo u SPS-u je jedino i isključivo u službi građana i u cilju njihovog kvalitetnijeg života. Interesi države su za SPS uvek i ispred svega.

Mi smo ozbiljna i odgovorna partija sa poreklom i identitetom i na tome uvek insistiramo. U ovim izazovnim i teškim vremenima važno je da svi imamo isti cilj i da nam Srbija i svi njeni građani budu na prvom mestu”, izjavio je Novica Tončev

U skladu sa dnevnim redom, pored izbora radnih tela, jedoglasno je usvojen poslovnik o radu, izveštaj o radu OO SPS-a Surdulica, način izbora predsednika opštinskog odbora i članova, delegata za Kongres Socijalističke partije Srbije i kandidata za najodgovornije funkcije u SPS-u. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare