Novi kiper za grdeličke komunalce

 

GRDELICA

JKP „Grdelica“dobila je novi kiper kamion, marke DAB, ćiju kupovinu je grad Leskovac finansirao sa 7,5 miliona dinara. Inače, to je prvo novo vozilo koje je ovo javno komunalno preduzeće dobilo nakon 40 godina, jer je postojeći kamion iz 1967. godine.

„Ovo je sam jedna u nizu investicija kojima nastojimo da osavremenimo mehanizaciju našeg komunalnog preduzeća u Grdelici, želeći da promenimo izgled Grdelice, ali i da obnovimo mehanizaciju“, rekao je ovom prilikom gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je najavio da će sa preduzećem „Koridori Srbije“ tokom naredne nedelje biti obavljeni razgovori  o izgradnji pešačke zone sa osvetljenjem od kružnog toka do samog mesta.

Zoran Jović, direktor JKP „Grdelica“, istakao je da je reč o jako značajnoj investiciji, jer postojeći kamion koji je u upotrebi zahteva visoke troškove održavanja, dok je kvalitet usluga nizak.

„Nadamo se da ćemo već postojeće usluge pružati na znatno višem nivou, i da ćemo ugradnjom posipača soli i raonika omogućiti kvalitetnije obavljanje usluga u zimskom periodu“, rekao je Jović.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare