NOVA SRBIJA PODRŽAVA CVETANOVIĆA ZA GRADONAČELNIKA I SNS U POSTIZBORNOJ KOALICIJI

LESKOVAC

 

Nova Srbija podržava kandidata SNS-a Gorana Cvetanovića za gradonačelnika Leskovca, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

 

„Kada je na konferenciji za novinare GrO SPS dao svoju podršku kandidatu za gradonačelnika SNS-a na predstojećim izborima, neki su to shvatili kao pokušaj podele funkcija između SNS-a i SPS-a. Međutim, to nije naš cilj. Naš cilj nisu funkcije i položaji, nije obezbeđivanje povlastica za pojednice. SNS okuplja oko sebe sve političke partije koje žele da doprinesu razvoju našeg grada i koje su spremne da zajedno nastavimo da marljivo radimo na poboljšanju uslove života naših sugrađana“ , rekao je danas predsednik Gradskog odbora SNS Goran Cvetanović.

Iako na predsojeće izbore izlazimo odvojeno, zadovoljni smo našom dosadašnjom saradnjom, rekao je Cvetanović, i izrazio želju da u sledećem mandatu ta saradnja bude na još višem nivou. Zato pozivamo građane da 24. aprila kažu da žele da Srbija ide u budućnost, da bude ujedinjena i da se nastavi sa odgovornom i domaćinskom politikom Aleksandra Vučića i SNS-a, zaključio je Cvetanović.

Predsednik GrO Nove Srbije Slobodan Milošević govorio je o tome koji motivi i razlozi stoje iza odluke da ova stranka podrži kandidaturu Gorana Cvetanovića za gradonačelnika Leskovca.

„Prvi razlog je to što se Nova Srbija nalazi na listi SNS-a na parlementarnim izborima. Drugi, koji je još značajniji, je taj da su SNS i Nova Srbija 2012. godine formirali gradsku vlast koja traje i dan danas. Za ovu koaliciju je vrlo bitno to da u njoj vlada harmonija i uvažavanje, da se poštuju dogovori i zejdnički planovi i programi koji su postavljeni prilikom formiranja koaliicije. Budući da način funkcionisanja gradske vlasti najviše zavisi od prvog čoveka, gradonačelnika, mi smo podržali Gorana Cvetanovića, jer smo tri i po godine u koaliciji koja je funkcionisala veoma supešno. Upravo zbog svih ovih argumenata opredelili smo se da i u narednom periodu, posle ovih izbora, podržimo Gorana Cvetanovića za gradonačelnika“ , rekao je Milošević

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare