Notari sabotiraju Grupu građana “Za Leskovac -zajedno”?

LESKOVAC

Grupa građana „Za Leskovac – ZAJEDNO“ je danas na konferenciji za medije iznela problem sa kojim se susreće tokom prikupljanja potpisa potrebnih za kandidaturu odborničke liste na predstojećim izborima.

„Imamo jasnu opstrukciju od strane nekih notara u Leskovcu“, tvrdi Nenad Zdravković.

„To se dešava samo nama, jedinoj opozicionoj listi koja se kandiduje na ovim izborima. Ukoliko sada prođete pored prostorija drugih partija koje su u vlasti, poput Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije, Bolje Srbije ili Zavetnika, koji će, očigledno biti u vlasti, mi smo jedini koji imaju problema sa notarima. Samo kog nas možete videti građane koji po tri sata čekaju i ne mogu da daju svoj potpis. To je nečuveno i do sada se nije događalo. Mi smo sve uradili po zakonskoj proceduri, podneli smo zahtev za dve notarske knjige u petak, subotu i nedelju. U petak nam je jedna knjiga došla pola dana, druga ceo dan, danas su nam dve notarke otišle u tri, ostali smo na jednoj koja je došla na našu molbu. Po nekim našim informacijama ovo se dešava i u drugim gradovima u Srbiji, gde god postoji neka ozbiljnija opozicona lista.“

Zdravković se zahvalio i svima koji su do sada došli da potpisima pruže podršku, kako onima koji su u tome uspeli, tako i onima koji u tome nisu uspeli.

„Akciju skupljanja potpisa nastavljamo u ponedeljak, u periodu od 9-17 časova u našim prostorijama u Bulevaru oslobođenja 157.“

5
Ostavite komentar

avatar
4 Tema komentara
1 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
5 Autor komentara
zauvekopredeljenaVi li ste naprednjaciNije-negoJ.Ostergvoždjara Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
zauvekopredeljena
Gost
zauvekopredeljena

Neso i ostali , koja vam je ovo partija po redu? Cini mi se cetvra , ej bre !!! Ja sam za bojkot, dakle nisam neki sns bot i govorim u svoje ime .Ako vama nije jasno koliko ste smesni , prevrtljivi , gladni funkcija , protivnarodni ….. PRIRODI, svakako jeste – Lije kisa druze ! Priroda se buni protive onoga sto radis ti i tvoja bratija.

Nije-nego
Gost
Nije-nego

Hoćete na Vučićeve izbore? Pa izvolite gospodo. Tražili ste gledajte.

Vi li ste naprednjaci
Gost
Vi li ste naprednjaci

Ma jb li te Vučićevi izbori. Ako imaš ikakav kredibilitet izadji i kaži šta imaš. Ja ti garantujem da će te svi Leskovački mediji prenositi, a to što osim ovih na slici ne postoji druga opozicija to je problem političkog kapaciteta Leskovca. Vi uporno vređate onog ko ima drugačiji stav….

J.Oster
Gost
J.Oster

Ocita opstrukcija rezima prema jedinoj istinskoj opozicionoj stranci.

gvoždjara
Gost
gvoždjara

Ništa zato…

– Ne može ON da pritiska, koliko mi možemo da izdržimo.
DAKLE DRAGI MOJI LESKOVČANI, VIDIMO SE U PONEDELJAK U JOŠ VEĆEM BROJU. ZAJEDNO DO NJEGOVOG KRAJA! To nam je obaveza zbog sve Leskovačke dece, a ne samo samo zbog njegove, ili njihove!

– A nadobudne notarke ćemo rešavati kad sve ovo prođe.
NATENANE. 🙂

Проститутки Бишкека