Niški dostavljači sakupili više od 53.000 dinara za obolelu decu

NIŠ

Dostavljači iz Niša su na inicijativu svog kolege Borka Paunovića pokrenuli humanitarnu akciju za pomoć oboleloj deci. Tokom akcije je sakupljeno više od 53.000 dinara, a novac su predali Banci dobročinstva.                     “Srce mi je puno. Presrećan sam. Sve je proteklo mnogo bolje nego što sam zamišljao. Apelujem na sve ljude da se stanemo sa ovom akcijom već da nastavimo i pomognemo deci kojoj j naša pomoć potrebna”, kaže Borko  Paunović.

 U akciji je učestvovalo preko 50 ljudi, a dostavljači poručuju da je ova akcija samo početak i da bi voleli da ona postane tradicija.

                   “Priključi smo se akciji zbog njenog humanitarnog karaktera kako bismo pomogli onima kojima je novac najpotrebniji. Nastavićemo i dalje da pomažemo i nadamo se podstaći i druge ljude da slede naš primer”, kažu učesnici ove akcije.

                       Za za dve nedelje koliko je trajala akcija sakupljeno je 53.680 dinara. Nišlije su tokom akcije mogle da prate Borkovog You tube kanala, a novi video na kome će biti prikazan finalni deo akcije, biće  postavljen naredne nedelje.

                    Novac će prema rečima humanitarke Marine Adamović biti uplaćen na račun 15-godišnjeg Lazara Ristića. Humanitarni bazar za Lazara održava se ovog vikenda u petak, subotu i nedelju u periodu od 10 do 16 kod Banke dobročinstva.

                   Inače, ovu humanitarnu akciju je pokrenuo dostavljač Borko Paunović. On je   odlučio da se odrekne  dnevne zarade u korist onih kojima je novac najpotrebniji – obolele dece koja čekaju na lečenje. Svoju zamisao podelio je i sa drugim kolegama, koje su se rado odazvale akciji i tako je nastala akcija “Dostavljači iz Niša”.

                    Mladi Borko Paunović je inače i ljubitelj biciklizma i njegove objave vezane za njehov hobi često se mogu videti na  You Tube kanalu. Zahvaljujući biciklizmu došao je i na ideju da pokrene ovu humanitarnu akciju.

                      “Ispod jednog od videa je bio ispisan komentar – Zašto ne bi snimio neki humanitarni video. Nakon toga Borko je odlučio da ovaj predlog pretoči u delo.

                       “Kada smo pokrenuli akciju nije postojalo ograničenje za iznos priloga.Svako je mogao da da onoliko koliko je imao, deset, predeset  pa zašto in e hiljadu dinara ako je u mogućnosti”, kaže Borko.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare