Niš: Kvarovi, radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

NIŠ

KVAR NA UGLU ULICA BULEVAR CARA KONSTANTINA I BORISA KRAJGERA
Voda na površini, nužan je iskop u naselju Nikola Tesla, na uglu ulica Bulevar Cara Konstantina i Borisa Krajgera. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Borisa Krajgera, u delu ulice Bulevar Cara Konstantina, i moguć prekid u okolnim ulicama: 4. Jula, Radoslava Agatonovića, Durmitorska, Slobodana Jovanovića, Spiridona Jovanovića.
RADOVI ZBOG KVARA NA MREŽI U SKOPSKOJ ULICI
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Donja Vrežina, u Skopskoj ulici, kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Skopskoj ulici.
KVAR NA VEZI U NASELjU MEDOŠEVAC
Voda sa ulice puni šahtu, potrebno je raskopavanje u naselju Medoševac, u ulici Dimitrija Tucovića, kod broja 22. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati, na prostoru naselja Medoševac.
POPRAVKA VEZE U ULICI IVANA MILUTINOVIĆA
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Ivana Milutinovića bb. Zbog popravke prvog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Ivana Milutinovića.
RADOVI NA VEZI U RAJIĆEVOJ ULICI
Radovi u Rajićevoj ulici, potreban je iskop na popravci servisnog ventila za Dononu česmu. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Rajićevoj ulici, od škole prema česmi.

Kvar na uglu ulica Bulevar Cara Konstantina i Borisa Krajgera
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare