Niš izuzetan domaćin teniserima

NIŠ

 

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović sa saradnicima sastao se danas u Gradskoj kući sa predsednikom Teniskog saveza Srbije Mirkom Petrovićem.

Rukovodstvo grada razgovaralo je sa prvim čovekom saveza o daljoj saradnji sa našim gradom.

Petrović je zahvalio gradu na svemu što čini da bi se mečevi Dejvis kup reprezentacija Rusije i Srbije u Nišu odigrali u fantastičnoj atmosferi.

On je poručio da je Niš i ove godine izuzetan domaćin, da srpski teniseri vole da igraju pred niškom publikom i da je uveren da će atmosfera biti izuzetna. Gradonačelnik je rekao ovom prilikom da upravo ovako značajne sportske manifestacije doprinose daljoj afirmaciji sporta u gradu, da je Niš uvek bio sportski grad i da je siguran da će u narednom periodu Niš opet moći da ugosti najbolje tenisere Srbije.

 

“Sa gospodinom Petrovićem smo razgovarali o pripremama i realizaciji teniskog spektakla u naredna tri dana u Nišu. Konstatovali smo da smo uradili sve ono što se od nas očekivalo kao domaćina da ovaj spektakl izgleda najbolje I da iz puno razloga možemo da očekujemo I da se I u nekim narednim godinama kandidujemo da I u narednim godinama dočekamo ponos sportske nacije, naše tenisere. Radićemo na stvaranju uslova , kada je u pitanju tenis , da to bude još na većem nivou”, rekao je  Bulatović.

Petrović, koji je i predsednik Izvršnog odbora kompanije Dunav osiguranje i gradonačelnik Bulatović razgovarali su i o drugim vidovima saradnje. Petrović je obećao podršku Gradu Nišu i kada su u pitanju manifetscije iz oblasti kulture, nauke i dr.

“Niš pruža veliku podršku našim igračima. Dovoljno je reći koliko ljudi prati pripreme. Četiri hiljade gledalaca je pratilo njihove pruipremne mečeve. Od strane Zimonjića mi je rečeno da si svi naši igrači izuzetno motivisani , da će svako od njih da pruži svoj maksimum i  očekujemo dobre rezultate. Imamo odgovornost pred niškom publikom “, rekao je Mirko Petrović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare