Nepoznata grupa “Gerila Leskovac” tvrdi da je predstavnik Ginisa uručio sertifikat za trg

LESKOVAC

U redakciju JUGpressa danas je stiglo saopštenje koje potpisuje grupa “Gerila Leskovac” u kome se tvrdi da je “jutros u Leskovcu u organizaciji grupe Gerila Leskovac uručen sertifikat Ginisove komisije građanima Leskovca koji čekaju završetak trga više od 1000 dana. Sertifikati su postavljeni na Stubovima sa kojih vise žice namenjene osvetljenju. U nastavku tekst i u prilogu fotografije sa događaja. 

Konačno je i Leskovac ušao u Ginisovu knjigu rekorda. Ekskluzivno! Bez velike pompe i najave, Leskovac su posetili predstavnici Ginisove komisije i uručili specijalno priznanje-Sertifikat gradu Leskovcu, JKP Urbanizam i izgradnja Leskovac i firmi Bauwesen, za najdužu izgradnju gradskog trga u istoriji. Grad Leskovac je na gerilski način konačno ušao u Ginisovu knjigu rekorda, a uskoro će biti dostupan i izveštaj u vidu video materijala sa njegovim uručivanjem. Sertifikat je uručio predstavnik Ginisa Mr. Longest Nose, zadužen za zapadni Balkan”.

Uz ovo saopštenje su prosleđene i fotografije a na jednoj od njih su dve muške osobe čija su lica prikrivena.

Na naše pitanje zašto je to tako, nismo dobili odgovor.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Maki
Maki
1 godina pre

Dobar performans
p.s. Zna se da bi se dobila potvrda o Ginisovom rekordu treba da se uplati određena taksa (oko 10000 evra). Prema tome ovo je jedan odličan performans, koji, na žalost, neće podići iz letargije leskovačku opoziciju, a ni, već polusmrznute, građane.