Cvetanović obišao prvake Osnovne škole „Radoje Domanović“ u Manojlovcu

LESKOVAC

Povodom početka školske godine gradonačelnik Goran Cvetanović je obišao prvake u OŠ „Radoje Domanović“ u Manojlovcu i tom prilikom im uručio rančeve koje je Grad obezbedio za njih. On je rekao da škola sija novim sjajem, s obzirom da je rekonstrukcija škole nedavno završena.

„Vaše sigurno odrastanje, adekvatno obrazovanje i stvaranje zdravih nauka, je svima nama prioritet. Ove godine grad Leskovac je za sve vas i sve vaše drugare koji polaze u prvi razred obezbedio rančiće koje možete koristiti kada nosite manje knjiga, za nastavu u prirodi, za ekskurzije, rekreativne nastave i naravno uvek kada vam je potreban.“

Cvetanović je podsetio i da je grad i ove godine obezbedio subvencije za udžbenike za prvi razred i da će za oko 1135 prvaka biti refundirani troškovi u iznosu od 6000 dinara.

Direktor Goran Grozdanović kaže da je stigao i kotao za parno grejanje i da će grejna sezona biti započeta na adekvatan način.

„Nakon 50 godina naša škola je zasijala potpuno novim sjajem. Učenicima prvog razreda i njihovim roditeljima želim srećan novi početak.“

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Prigožin
Prigožin
9 meseca pre

Faraon štigličar pa u školu,vrame je da nešto nauči!