Narodni pokret Srbije: Stara vlast je u Novoj godini za nas pripremila brojna iznenađenja 

LESKOVAC

Dok predsednik države ne odustaje od obećavanja boljeg sutra (za najviše dve do tri godine), realnost kojoj danas svedočimo, daleko je od bajkovite budućnosti. 

U Novoj godini, dočekao nas je račun za struju na stadionu od šest miliona dinara. Ko će ga platiti? Građani Leskovca, razume se.

Dočekali su nas računi za struju za naša domaćinstva sa višestruko uvećanom potrošnjom. Ko će ih platiti? Svako od nas, iz svog džepa.

Dočekalo nas je poskupljenje gradskog i prigradskog prevoza. Platićemo.

Dočekalo nas je poskupljenje taksi prevoza. Platićemo i to.

Da li imamo dovoljno novca za sve to? 

Imamo li makar za osnovne potrebe?

Da li je inflacija smanjena? 

Da li će obećano povećanje penzija omogućiti dostojanstven život penzionerima?

Ne, nažalost.

Koja su nam još iznenađenja priredili?

Dočekala nas je prodaja dela zgrade Privredne komore firmi koja je osnovana šest dana pre obavljanja kupovine. To nećemo platiti mi, to je sumnjiva prodaja nas i naše imovine. Ko će to ispitati? Niko, verovatno. Da li smo pristali na tu prodaju? Niko nas nije ni pitao.

Dočekalo nas je izmeštanje sedišta Apotekarske ustanove u Pečenjevce. Opet nas niko ništa nije pitao o onome što je naše.

Dočekale su nas jezive priče o akušerskom nasilju širom Srbije. Kakvo je stanje u našoj bolnici? Da li se žene osećaju bezbedno na porođaju? Znamo odgovor na to pitanje i nije onakav kakav bi trebalo da bude, a gradsku vlast ćemo tek propitivati o tome zašto je to tako. 

Šta ste nam još pripremili od iznaneđenja? Pitamo se, ako je godina ovako počela, kako li će se nastaviti? , saopštio je Narodni pokret Srbije Leskovac. (kraj) saopštenje/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare