Mali Anđelkovići sanjaju da nisu gladni i da imaju struju

VRANJE

Još uvek mali Anđelkovići ali svesni situacije u kojoj se nalazi njihova porodica,nadomak Vranja,selo u brdu u kući od 30 kvadrata,ispucali zidovi, propala stolarija koju krpe ćebićima, velika vlaga, betonski pod, nemaju struju i vodu, poljski WC, – surova je realnost u kojoj odrasta ovih troje mališana.

Njih troje spavaju s majkom u istom krevetu,u udžgarici koja preti da se sruši, oca nemaju, bez njegove zaštite su jer nije živ. Mališani maštaju da imaju bolji život,pristojan krevet i kuću u kojoj ima prozora bez ćebadi na njima!

Pošto žive u seosko brdskoj sredini, gde malo ko maro za tuđu muku, ovo troje mališana : Dragan 4 godine, Valentina 8 i Lazar 10 godina žive u tišini, učmali u svojoj muci i sirotinji sa svojom majkom Jelenom (30god) koja boluje od “Gibbusa” i zbog čega nije sposobna da radi i stvori bolje uslove za svoju decu.

Zbog svega toga, pokrenuli smo akciju pomoći za Anđelkoviće i za njihovo bolje sutra.

Dinarski račun:
170-30057681000-14

Devizni račun:
(IBAN)RS35170003005768100305
SWIFT:BACXRSBG

PayPal:sgvdinj@gmail.com

Primalac:
H.O.”Verittas”, Pomoć Anđelkovićima

Naše malo nekome je puno.
Žalosno je ako im ne pomognemo.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Otvorite svoje oci
Otvorite svoje oci
5 meseca pre

Aktivisti stranaka to ne vide, samo vide nove stadione oko kojih moraju da se okupljaju, a mi da placamo milione da grejemo travu, a deca neka se smrzavaju. Svi vide samo sebe. Sramota!