Narodna stranka:Šta se dešava sa mostom u Donjem Stajevcu kod Trgovišta?

TRGOVIŠTE

Opštinski odbor Narodne stranke u u Trgovištu taži od nadležnih  da objasne šta se dešava sa izgradnjom mosta u mesnoj zajednici Donji Stajevac (Opština Trgovište).

“Narodnoj stranci u Trgovištu su se obratili zabrinuti meštani iz mesne zajednice Donji Stajevac i podelili sa nama problem koji gledaju već duže vreme. Kako meštani kažu most se gradi, ruši i prepravlja već dve godine. Sada je porušen jer je počeo da se gradi bez projektovanih šipova i stopa.

Takodje OO NARODNE STRANKE U TRGOVIŠTU ima informacije da finansiranje projekta i izgradnje mosta u vrednosti od 35 miliona dinara donira Evropska unija, a kako su rokovi o izvodjenju radova probijeni, EU fondacija je stoprala dalju izgradnju, dok je  glavni izvodjač radova do sad bio aktuelni član predsedništva SNS-A Vladimir Mandić, rukometaš.

Tražimo od svih nadležnih institucija da ispitaju ovaj problem i pokušaju da ustanove o čemu se radi, zbog čega je izgradnja mosta postala sporna i zbog čega su meštani uskraćeni da normalno i nesmetano prolaze preko reke Pćinje”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare