Narodna stranka osudjuje pretnje mediju na press konferenciji SNS

VRANJE

Gradski odbor Narodne stranke Vranje najoštrije osuđuje izjave iznete na konferenciji za medije Srpske napredne stranke u Vranju, o formiranju nekakvog pravnog tima za razračunavanje sa članovima redakcije portala Info Vranjske, saopšteno je danas.

“Ovakve pretnje upućene jednom nezavisnom i objektivnom mediju su apsolutno neprihvatljive u modernom demokratskom društvu. Međutim, Srbija to više nije punih sedam godina, koliko je na vlasti Srpska napredna stranka. Za ovih sedam godina, Srbija je u potpunosti skrenula sa puta demokratskog u društvo potpunog totalitarizma gde samo onaj “prvi” onaj neprikosnoveni ima pravo da misli, govori, optužuje i presuđuje.
Ovakve pretnje iznete jednom mediju predstavljaju najbolji dokaz jedne nakaradne, gebelsovske politike kreirane u glavi Aleksandra Vučića i Bebe Popovića, o tome kako bi novinarstvo u Srbiji trebalo da izgleda.
U moru štampanih i elekronskih medija pod kontrolom vladajuće Srpske napredne stranke, koji šireći mržnju među sugrađanima, satanizujući svako mišljenje koje nije saglasno mišljenju velikog vođe Aleksandra Vučića, svakodnevno deli građane Srbije na njihove i one koji to nisu. Međutim, ti drugi nisu politički neistomišljenici, već neprijatelji, mrzitelji lika i dela voljenog im predsednika Aleksandra Vučića, a samim tim i majke Srbije.
S druge strane ti isti mediji svakodnevno, horski, pevaju o nekom zlatnom dobu, nekakvom boljitku koji niko, osim onih koji su na državnoj sinekuri, niti je video niti osetio.
Dakle, gospodo naprednjaci, u moru takvih pristrasnih i režimski obojenih medija, vama smeta redakcija portala Info Vranjske, koja već dve godine požrtvovano, nepristrasno i profesionalno obavlja svoj posao.
Gospodo naprednjaci, vama smeta istina koju ovaj portal neupitno i svakodnevno iznosi. Smeta vam istina o nepočinstvima i marifetlucima vaših funkcionera koje ovaj portal svakodnevno otkriva. Smetaju vam saznanja koja portal iznosi, a koja isplivavaju iz vašeg tabora. Smeta vam to što ne možete da sakrijete istininu od građana da vam je gradski većnik za infrastrukturu lice koje je osuđeno na dve godine robije zbog zloupotrebe službenog položaja, da funkcioneri vaše stranke šalju decu na putovanja o trošku državnih resursa, da sekretarica direktora Vodovoda noći po hotelima u prestonici o trošku poreskih obveznika, a da javnost jos uvek ne zna iz kojih razloga, da 250 metara jedne ulice ne možete da rekonstruišete tri meseca, da građevinsku sezonu započinjete sa prvim pahuljama snega, tada kada je svi normalni završavaju. Smeta vam još mnogo toga što ovaj portal iznosi informišući građane Vranja i pčinjskog okruga o vašim marifetlucima.
Mi znamo da vam sve to smeta, a smeta vam zato sto je to istina, jer vama koji ste navikli da bauljate u mulju i lažima vašeg opsenara, osim istine ništa drugo i ne može da zasmeta.
Zato Gradski odbor Narodne stranke u Vranju pruža punu podršku redakciji portala Info Vranjske. Nastavite da obavljate svoj posao časno, objektivno i profesionalno, kao što ste i do sada to radili, a Srpskoj naprednoj stranci poručujemo da nastave sa formiranjem pravnog tima, ali ne da bi se razravunavali sa nezavisnim i objektivnim novinarstvom, već da pripremaju odbranu svojih funkcionera koji će biti izvedeni pred lice pravde za sva nepočinstva i malverzacije koje su vršili za vreme njihove vlasti. To je dan kada će Srbija ponovo postati demokratski uređena pravna država, a taj dan je veoma blizu”, navodi se u saopštenju Narodne stranke iz Vranja .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare