Narodna stranka Leskovac: Iščezavanje stanovništva Srbije

LESKOVAC

U medijskom mraku u kojem tumaramo, gotovo neprimetno je prošla informacija da je u Srbiji u 2020. godini umrlo 114.954 lica ili čak 13.991 više nego u 2019. godini, saopštio je danas Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu

“Podaci o depopulaciji su još katastrofalniji, jer je u 2020. rođeno 1.791 beba manje nego u 2019. godini, pa je Srbija u minusu za više od 53.000 stanovnika u jednoj godini.

Neodgovorne i kontroverzne odluke kako državnog vrha, tako poslušničkog Kriznog štaba, nedostatak i neadekvatnost opreme za lekare i medicinske radnike, njihov odlazak u inostranstvo, nemarna zdravstvena kontrola na ulazu u zemlju, odsustvo testiranja migranata i putnika kroz Srbiju, sadističko uživanje Vučića u svakodnevnom ponižavanju sopstvenog naroda samo su neki od brojnih razloga najveće depopulacije stanovništva u Srbiji u novijoj istoriji.

Nedemokratski režim po svojoj ustaljenoj praksi i navici, iskrivljuje činjenice, lažira zvanične podatke ili u slučaju uvećanog mortaliteta ne informiše javnost o iščezavanju stanovnika Srbije.

Leskovački odbor Narodne stranke i njegovog člana, profesora geografije i eksperta za demografska pitanja, fascinira neuračunljivost i ludački entuzijazam predsednika države, Vlade i Narodne skupštine Srbije koji ne preduzimaju ništa da zaustave satiranje stanovništva, te ostaje bojazan da će Vučićevo zlatno doba u Srbiji preživeti samo oni koji Srbiju napuste”, navodi se u saopštenju GrO Narodne stranke Leskovac.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare