Narodna stranka i GG ,,Za Leskovac ZAJEDNO” dogovorili saradnju, o izlasku na izbore za mesne zajednice još ne

LESKOVAC

Mogućnost da na predstojećim izborima za članove Saveta mesnih zajednica u Leskovcu na istoj listi budu predstavnici opozicione Narodne stranke i GG ,,za Leskovac zajedno”postoji, ali konkretnog odgovora da li izlaze na te izbore još uvek nema, rečeno je danas na zajedničkoj konferenciji za novinare.

Prema njihovim rečima, prostora za saradnju i sa ostalim opozicionim grupama ima, a sve u cilju rešavanja problema sa kojima se Leskovčani susreću godinama unazad.

“Još na prethodnoj konferenciji za medije najavili smo formiranje opozicionog bloka za predstojeće lokalne izbore u kome bi se našli svi oni koji se bore protiv ovog režima. Čućemo ko šta misli, predloge, a nakon toga doneti najpovoljniju odluku” izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Leskovcu Dragan Stošić.

Opozicioni odbornik iz GG ,,za Leskovac zajedno” Nenad Zdravković izjavio je da su se dve opozicione organizacije prepoznale međusobno kao jedine koje mogu da sprovedu adekvatnu kontrolu izbora i najavio dugotrajnu saradnju. On je takođe izjavio da se unutar organizacija vrše konsultacije i da će se više o tome pričati naredne nedelje, kao i to da je došao trenutak da ljudi koji se ozbiljno bave politikom u Leskovcu razvijaju infrastrukturu i ulažu u svoje sugrađane. Prema njegovim rečima, na dan izbora organizacije će probati da na adekvatan način odbrane biračku volji građana, nevezano za njihov izbor.

Izbori za članove saveta mesnih zajednica u Leskovcu biće održani 25. decembra.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare