Narodna stranka: Da li su uhapšeni u Turskoj radili na izgradnji stanova u Vranju?

VRANJE

Povodom katastrofalanog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju i hapšenja brojnih predstavnika građevinskih firmi koje su izvodile radove na izgradnji objekata koji su srušeni u zemljotresu u Turskoj, a premda su u Vranju na izgradnji stanova za pripadnike službi bezbednosti radove na izgradnji tih zgrada izvodile upravo firme iz Turske, postavlja se pitanje da li među onima koji su uhapšeni ima i predstavnika onih firmi koje su izvodile radove na izgradnji zgrada u Vranju? , pita Narodna stranka izz Vranja.

“Gradonačelnik Vranja Slobodan Mileniović, s obzirom na funkciju koju obavlja i obaveze koje mu iz te funkcije proizilaze, obavezan je na to da građane Vranja, a naročito one koji su se uselili i žive u tim stanovima, informiše o tome da li među uhapšenima ima predstavnika tih firmi.

Inače, svi uhapšeni su pod istragom i sumnjiče se da su odgovorni za lošu gradnju objekata srušenih u zemljotresu koji su prouzrokovali veliki broj ljudskih žrtava.

E sad, s obzirom da je reč o turskim firmama koje su izvodile radove na izgradnji tih stanova širom Srbije pa i u Vranju, a čiji je investitor bila upravo država Srbija red bi bio, a i obaveza gradonačelnika Slobodana Milenkovića da obavesti građane o tome, imajući u vidu potencijalnu opasnost od mogućih zemljotresa ili drugih prirodnih katastrofa, a poučeni nedavnim dogadjajem u Turskoj gde je nekoliko hiljada ljudi zivote izgubilo u ruševinama nekvalitetno građenih zgrada.

Takođe, Narodna stranka Vranje apeluje da nadležne inspekcijske službe izvrše vanrednu kontrolu svih objekata koje su u Vranju gradile turske firme, kao i tehničkog prijema na tim objektima”, saopštila je Narodna stranka Vranje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare