NAPREDNJACI VRANJANCIMA OBEĆAVAJU EVROPSKI STANDARD

VRANJE

Povodom svakodnevnih izmišljotina iz kuhinje SPS-a u Vranju, Gradski odbor Srpske napredne stranke poručuje građanima da će „kuhinja“ raditi još desetak dana, a posle toga ide u politički stečaj i bankrotstvo.

 

“Oni koji su za ceo politički staž, jer radnog staža nemaju ni jedan jedini dan, naučili da lažu i otimaju od čestitih i poštenih građana, očigledno su svesni šta gube na predstojećim izborima i na sve načine, pa i one najprljavije i najprimitivnije, pokušavaju da ostanu tu gde jesu. U svojim foteljama, jer očigledno neznaju da su i fotelje narodne. Očigledno neznaju da će od 25. aprila Vranjem upravljati narod.

Oni koji preko 20 godina vladaju izbornim pljačkama, zastrašivanjem birača, kupovinom glasova, odjednom postaju najveći borci za poštovanje regularnosti izbora. Da li su možda ostali bez podrške svojih članova sa one strane zakona koji su za njih odrađivali najprljavije kampanje unazad 20 i više godina? Da li možda misle da stranka koja ima preko 50% podrške u narodu treba da nekoga zastrašuje ili da nečije glasove kupuje?

Gospodo „kuvari“, mada i to niste, jer kuvar je čestito i pošteno zanimanje, ali pokušavate da budete, zapržiliste sami sebi čorbu. Pogledajte konačno istini u oči i priznajte sami sebi da je došlo vreme da i građani Vranja dobiju vlast koja će živeti sa njima, a ne iznad njih.

A povodom Vaše najnovije laži, kao i uvek do sada, pozivamo nadležne državne organe da što pre utvrde činjenično stanje i donesu odluku u skladu sa zakonom. Dakle, što pre, a ne da predmet bude sakriven u nekoj fioci kao što je slučaj sa predmetom utaje poreza i  pljačke u Sportskom savezu od strane gradonačelnika, ili bezbroj drugih predmeta vaših  visokih funkcionera, koji misle da će istinu večito moći da sakrivaju.

A istina je da građani 24. aprila biraju između onih koji bi najviše voleli da izbori nikada nisu ni raspisani, kako bi Antić zauvek mogao da ostane gradonačelnik iz Rusije, i kako bi mogao da nastavi ništa da ne radi u korist građana i bez ikakve odgovornosti, ali zato neumorno da radi za svoj džep i džepove svojih kamiondžija, sportskih radnika, prijatelja sa one strane zakona, i između onog što donosi SNS – zdravog, modernog, uređenog Vranja, koje se razvija i napreduje, i čiji građani imaju evropski životni standard”:

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare