Naprednjaci osudili napad na direktora Zavoda za urbanizam

VRANJE

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) osudio je danas napad na direktora  JP „Zavod za urbanizam“ Vranje Miodraga Protića.

 

“Povodom incidenta koji se desio u petak 16. septembra oko 18 sati, u ulici Vule Antića, kada je od strane huligana presretnut i fizički napadnut direktor JP „Zavod za urbanizam“ Vranje Miodrag Protić, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju NAJOŠTRIJE OSUĐUJE ovaj varvarski i necivilizovan čin”, navodi se u današnjem saopštenju.

“Incident se dogodio u prisustvu porodice oštećenog, supruge i dvoje dece, u centru grada, na očigled velikog broja ljudi, što ovom događaju daje posebnu težinu i upozorava da sledeća meta može biti svako od nas”, upozoravaju vranjski naprednjaci.

 

Smatramo da je ovakav vid socijalno i društveno devijantnog ponašanja neprihvatljiv za naš grad, te stoga želimo da upoznamo širu javnost, ali i da pozovemo nadležne da što hitnije preduzmu sve potrebne zakonske mere da sankcionišu izvršioce, kako se ovakve stvari više nikada ne bi ponavljale, navodi SNS i upozorava da “od toga kakva će biti reakcija nadležnih i da li će njihov odgovor biti adekvatan, zavisi da li će možda sledeći put još neko od naših sugrađana prolaziti kroz ovakav scenario”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare