NAJBOLjI POLjOPRIVREDNICI OKRUGA NAGRAĐENI PLAKETAMA

LESKOVAC

 

Poljopivredna savetodavna i stručna služba Leskovac dodelila je danas  plakete najboljim poljoprivrednim proizvođačima sa područja Jablaničkog okruga.

 

Nagrađeno je deset  poljoprivrednika iz Leskovca, Lebana, Vlasotinca, Medveđe, Bojnika i Crne Trave, koji su tokom prošle godine ostvarili izuzetne rezultate u različitim oblastima poljoprivredne proizvodnje.

Direktor PSSS Leskovac, Bratislav Pešić, čestitajući na uspešnom radu, ukazao je na značaj edukacije za unapređenje proizvodnog procesa.

“Bez edukacije nema napretka ni u jednoj oblasti, pa ni u poljoprivredi. Da bi ste danas bili konkurentni na tržištu, morate stalno da radite na uvođenju novih tehnologija, uvećanju svog znanja i približavanju standardima Evropske unije. Zato je i postojanje PSSS veoma značajno. Ubeđen sam da su vam saveti koje dobijate od stručnjaka o primeni agrotehničkih mera, zaštiti bilja, uzgoju stoke i živine od neprocenjive važnosti. Poljoprivredna stručna služba je uvek pravi izbor za stručni nadzor ili savet i zato vam želim da sa tom saradnjom nastavite, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare