Najavljeno održavanje “Studentskog humanitarnog bala” u Nišu

NIŠ

Studentska Asocijacija Nova i Studentski parlament Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu, u saradnji sa fakultetima Univerziteta u Nišu, organizuju „Studentski humanitarni bal“  u ponedeljak, 2. marta 2020. godine u Nišu. Bal će se održati u restoranu „Perla“ u terminu od 19 do 23 časa.

                                 Studentski humanitarni bal je događaj koji se održava drugi put za redom, pri čemu su podršku u realizaciji samog događaja ove godine pružili Grad Niš i Kancelarija za mlade Grada Niša. U pitanju je jedinstven događaj koji je namenjen prikupljanju sredstava za pojedince ili institucije kojima je pomoć potrebna. Ovogodišnji primalac donacije je Dom za nezbrinutu decu „Duško Radović“ u Nišu.

                                               Studentski humanitarni bal okupiće studente, profesore, predstavnike značajnih gradskih institucija, predstavnike privrednog sveta i sve ljude dobre volje.

                           Cilj događaja je da studente okupi u humanoj misiji da pomognu, ali i da mladim ljudima vrati svest o drugačijem načinu druženja i okupljanja. Tokom večeri, prisutni će imati priliku da uživaju uz ritam benda ” Blackberries”, dok će sam događaj otvoriti kulturno-umetnički program Studentskog kulturnog centra iz Niša.

                            ,,Donacije će  se prikupljati kupovinom karata za događaj u iznosu od 500 dinara i dobrovoljnim prilogom u kutiji koja će stajati na ulazu. Prikupljena sredstva u punom iznosu biće preusmerena primaocu donacije. Svi zainteresovni karte mogu nabavati u kancelariji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta, svakog radnog dana od 10 do 13 časova, kao i na ostalim prodajnim mestima koja možete pronaći u opisu događaja. U cenu karte uračunat je besplatan ketering i besplatno piće po izboru“, ističe Anđela Jovanović, predsednik resora za humanitarni rad.

                                        Kao partnere, trebalo bi istaći Studentski parlament Univerziteta u Nišu i veliki deo Studentskih parlamenata niških fakulteta, čiji članovi će se direktno uključiti u realizaciju događaja.

                                       „Posebno smo ponosni na to što je veliki broj pojedinaca, ali i veliki broj privrednih subjekata i institucija uvideo značaj ovakvih događaja i pružio podršku u organizaciji. Veliku zahvalnost dugujemo restoranu Perla, bendu ” Blackberries”, Studentskom kulturnom centru i Gradu Nišu, koji su podržali ideju studenata i aktivno se uključili u  realizaciju iste. To nam govori da humanost i dalje postoji u ljudima, a što je još bitnije, razvija se u mladim generacijama“, poručuje Kristina Petrović, predsednik Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta.

                          Kodeks oblačenja je elegantan, ali ne  podrazumeva obavezno nošenje dugih haljina i smokinga. Organizatori, pored studenata, pozivaju sve ljude dobre volje da uzmu učešće u ovom jedinstvenom događaju!

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare