Načelnik niške Gradske uprave ne odgovara na pitanja JUGpressa

NIŠ

Niš je 3. juna proslavio slavu Dan Svetog cara Konstantina i carice Jelena nizom manifestacija.

Tog dana šalteri i službe  Gradske uprave nisu radili, što je izazvalo nezadovoljstvo građana Niša, koji nisu mogli da završe mnoge poslove vezane sa službe Gradske uprave.

Radio je samo portir koji je obaveštavao zainteresovane da zbog slave Gradska uprava ne radi.

 Dopisnica Regionalne informativne agencioje JUGpress obratila se načelniku niške Gradske uprave, ali nije dobila njegov odgovor.

Nezvanično je JUGpress u službi Gradske uprave saznao da je Statutom grada ( članom 9)  i gradskom odlukom o praznicima 3. jun određen kao dan gradske slave i da je neradan dan za zaposlene u Gradskoj upravi.

Načelnik niške Gradske uprave Ljubiša Janić je odgovor da agenciji Beta.

On je ovoj agenciji rekao “da je  Statutom grada i gradskom odlukom o praznicima 3. jun određen kao dan gradske slave i neradan dan za zaposlene u Gradskoj upravi. Skupštinskom odlukom nije precizno definisano za koje ustanove i institucije je 3. jun neradni dan,   tako da zaposleni u pojedinim gradskim javnim preduzećima i ustanovama rade, a pojedini praznuju”.

Ono što je izazvalo revolt građana je što nisu unapred bili obavešteni da toga dana šalteri i službe Gradske uprave neće raditi, već su samo zatekli zatvorena vrata.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x