Na šta se gradjani najčešće žale komunlnoj policiji?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Komunalnoj policiji u Leskovcu najčešće stižu prijave fizičkih i pravnih lica zbog nepropisno parkiranih vozila i nepoštovanje odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata.

Jelena Kocić u ime ove službe kaže da komunalna policija u ovim slučajevima izdaje prekišajni nalog.

„Prema gradskoj odluci zabranjeno je parkiranje vozila na delu trotoara koji nije označen za to, na pešačkom prelazu i autobuskim i biciklističim stajalištima. U ovim slučajevima Komunalna policija deluje po službenoj dužnosti ili na osnovu prijave građana. Komunalna policija vodi računa i o poštovanju gradske odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata. Na osnovu iskustva nedeljno se izdaju dva do tri prekršajna naloga za nepoštovanje odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata, dok je znatno veći broj pokrenutih postupaka u slučaju nepropisnog parkiranja,“ objašnjava ona.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
pravis svakom cipras divan
pravis svakom cipras divan
5 godine pre

Draga Jelena, autoritet se ne gradi tako sto sve sto cujes i vidis a ti trcis da udenes u usi na tvog sefa. Niti ce neko tebe da uvazava ko nacelnika, ako ti ne smes da pomeris Djuroviceve automobile. Podsmevaju ti se jer okapavas kod San Marka, umesto da procitas na kolko glasi njegova privremena letnja basta, na celu godinu ili samo na leto i primetis sto pesaci zaobilaze njegovu bastu i silaze na uicu gde je saobracaj, al ti ces da reagujes, kad neko dete zaleti pod kola.
Da li je novinar pitao moze li nacelnik da obavlja dve funkcije. Da istovremeno bude i na mesto zamenika sekretara skupstine? Valjda se naprednjaci zalazu za razdvajanje a ne gomilanje funkcija. Imaju toliko clanstvo, a clanarinu daju koordinatori iz dzep jer ne smeju da kucaju na vrata gradjana, da ih ne gadjaju s papucu. Imaju milion clanova a funkcije se vrte oko jednih te istih.

Petar
Petar
5 godine pre

Imajuci u vidu veliki broj automobila koji se u ulici Goce Delcev svakodnevno parkira na trotoarima koji nisu obelezeni znakom da je na njima dozvoljeno parkiranje, a o cemu pojedinci iz ulice svakodnevno obavestavaju Komunalnu policiju, zasto do sada niko nije reagovao u smislu da komunalni policajci napisu prekrsajnu kaznu ili pauk odnese bilo koje od tih vozila. Ocigledno su pravila u komunalnoj policiji samo mrtvo slovo na papiru.

izvrsilacki poslovi visoko placeni
izvrsilacki poslovi visoko placeni
5 godine pre
Odgovori  Petar

Jelena ne sme i ne radi svoj posao, ona je dousnik, taster, priklanja se koalicijama, krsi propise i podrzava nezakonito ponasanje cime ugrozava prava gradjana da zive u komunalno uredjenom gradu, ali to je visoka matematika za nju, zato je i avanzovala, kako se neko podsmehnu da ima lepe oci, podvlaceci sumnju u druge potrebne kvalitete za funkciju, vodeci politicari grada je odma unapredise u zmenika sekretara skupstine, misleci da time ispunjavaju volju naroda koji voli lepe oci, od kojih, ko sto vidimo ne moze da se zivi, a posto ona odlicno klima s lepu glavu, tek ce da napreduje, jer drugi misli ,a ona slusa, ko da nema fakultet.