Na šetalištu u centru Vranja izloženi oldtajmeri iz Srbije i Severne Makedonije  

VRANJE

Udruženje ljubitelja oldtajmera iz Vranja i prijateljskog Kluba „Ljubitelji na klasik mini“ iz Skoplja priredili su izložbu pod nazivom „Oldtajmer reli prijateljstva“. Njima se pridružio i „Buba klub“ iz ove susedne države. 

Izloženo je oko tridesetak automobila. Goste iz Severne Makednije na graničnom prelazu kod Manastira Sveti Prohor Pinjski dočekali su oranizatori iz Vranja gde je i počelo druženje. Nakon obilaska svetinje krenuli su za Vranje. 

Oldtajmeri su bili izloženi na šetalištu u centru grada. Posećenost kako mladih tako i starijih građana je bila velika. Tome su svakako doprineli lepo vreme i pijačan dan. 

Vlasnici ovih prelepih vozila kažu da na taj način čuvaju istoriju kada je reč o automobilima i pružaju mogućnost mlađim naraštajima da vide šta se nekada vozilo. 

Učesnici manifestacije koja je okupila zaljubljenike u automobile starije proizvodnje iz Vranja i Skoplja priključili su se i jednoj humanitarnoj akciji. 

Reč je prikupljanju sredstava za lečenje vranjanki Nadice Stošić, Adrijane Simeonove i Snežane Stanković. Baner i kutija za dobrovoljne priloge postavljeni su na šetalištu, tako da svi oni koji su to želeli mogli da daju novčana sredstva. 

Oldtajmeri su na šetalištu u centru grada bili izloženi do 16 sati. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare