Na protestu u Crnoj Travi tražili ostavku predsednika opštine

CRNA TRAVA

Tridesetak građani nezadovoljnih radom predsednika opštine Crne Trava Slavoljuba Blagojevića okupili su se u znak protesta zbog toga što je, kako su rekli, veliki broj mladih napustio Crnu Travu i okolinu.

Oni misle da ovu opštinu vode nestručni ljudi, a dobili su podršku opozicionih odbornika.

Građani su nosili transparente „Opština nije tvoja privatna prćija“, „Slavoljube idi i spasi nas“, „Zato što volimo Crnu Travu“ i „Vučiću spasi nas ove propasti“ iz čega se vidi da očekuju pomoć i od samog vrha države Srbije.

Nezadovoljni građani kažu i da su putevi uništeni, nema infrastrukture, da je jedan čovek na vlasti 20 godina. Umesto da se ovaj kraj razvija, on se uništava. Građani zameraju predsedniku Blagojeviću i to što u školama nema dece, što nemaju Turističku organizaciju, hotel, što sve propada.

S druge strane, predsednik opšine Slavoljub Blagojević kaže da svako ima pravo da iskaže nezadovoljstvo, da on protiv protesta nema ništa, ali da mu nije jasno čime su građani nezadovoljni.

„Mi smo demokratska država, svako ima pravo da protestuje, ali ovde su se okupili ljudi koji i ne žive u Crnoj Travi. Imamo veliku podršku građana, 90%, i nikako nećemo odustati od borbe za Crnu Travu, za razvoj Crne Trave. Što se smene tiče, za to postoje izbori. Natravno da se uvek može raditi bolje, a moja vrata su građanima koji imaju probleme uvek otvorena.“

Nezadovoljni građani najavljuju organizovanje sličnih akcija i u narednom peridou, jer im je cilj, kažu, da ukažu na sve probleme u ovoj opštini.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare