Na Otvorenom prvenstvu Slovenije najuspešniji vranjski roleraši

VRANJE

Skijaški klub “Besna Kobila” iz Vranja na Otvorenom prvenstvu  Slovenije u Vuzenici, sa 18 takmičara osvojio je 11 medalja i 4 pehara za naziv Grofica Pohorja.

Prva mesta i zlatne medalje u svojim kategorijama osvojili su Dunja Arsić, Petra Ljubisavljević, Stefana Stojanović, Emilija Arsić i Mia Dedinac.

Vicešampioni otvorenog prvenstva Slovenije su Vera Ilić, Luka Mitrović, Anastasija Stojanović i Kaja Sretić. Trećeplasirani su bili Dunja Stojiljković i Maša Jović.

Naziv i titulu Grofice Pohorja, ( kombinacija ski krosa i slaloma na rolerima ) do iduće godine nosiće Dunja Arsić, Petra Ljubisavljević, Stefana Stojanović i Emilija Arsić.

“Na sve ove titule treba dodati i plasmane ostalih naših takmičara koji su zauzeli od 4. do 7. mesta što nas je dovelo do titule najuspešnijeg kluba na Otvorenom prvenstvu Slovenije u slalomu na rolerima”, kaže Đorđe Dedinac predsednik Skijaškog kluba “Besna Kobila” .

Na trci je učestvovalo 70 takmičara iz Slovenije, Italije, Nemačke, Poljske i Srbije.

“Osim takmičenja ovaj boravak smo iskoristili i za obilazak prirodnih lepota i znamenitosti Koruške i posetu skijalištima Mariborsko, Pohorje i Kope gde smo dobili uslove za treninge kao domaći klubovi.

Sa SK “Vuzenica” i SK “Devin” iz Trsta smo za predstojeću skijašku sezonu dogovorili zajedničke treninge i proširenje saradnje. Vranjski takmičari nastavljaju redovan trenažni proces dok našu najbolju rolerašicu, od četvrtka do nedelje, očekuju nastupi na Evropskom prvenstvu i trkama Svetskog kupa u Španskom gradu Vilablino”, kaže Dedinac.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare