Na licitaciji LFN uramljen i potpisan poster sa MMA spektakla u Beogradu

NIŠ

Uramljen i potpisan poster sa MMA spektakla održanom decembra prošle godine u Beogradu, predmet je licitacije Lokalne fondacije Niš. Licitacija traje do petka 21. januara u 17 sati. Novac prikupljen ovim putem ide u fond za podršku kreativnim i proaktivnim idejama Nišlija.    Ljubitelje borilačkih sportova obradovaće vest da je predmet nove licitacije poster sa imenima svih boraca koji su uzeli učešća na turniru, kao i borca večeri Slobodana Maksimovića Limpa koji je savladao Filipinca Rolanda Gabriela Dy Navarettea.

   “Na prvom javnom nadmetanju na našoj stranici u 2022. godini, imamo nešto zanimljivo za ljubitelje borilačkih sportova! Pred vama je uramljen poster sa potpisima boraca koji su učestvovali na MMA spektaklu u Beogradu krajem decembra 2021, u organizaciji Brave CF, ” kažu iz Lokalne fondacije Niš.

    Organizatori ističu da se licitacija se realizuje  zahvaljujući niškom borcu Jovanu Marjanoviću, koji je takođe učestvovao i pobedio na pomenutom prestižnom borilačkom nadmetanju, a uz podršku teretane Baza i Fitness revolucije.

    Poster je dimenzije 100x70cm, a početna cena je 2.000 dinara. Licitacija je otvorena do petka, 21. januara u 17h nakon čega će se znati pobednik.

    Javno nadmetanje  odvija se isključivo u komentarima Fejsbuk objave LFN sa ličnih profila uz jasno vidljivo ime i prezime učesnika. Iz Lokalne Fondacije napominju da je minimalan iznos za koji se može “podizati” ponuda  500 dinara.

    Podsetimo, Lokalna Fondacija Niš  kroz licitacije, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana. U 2021. godini je podršku LFN dobilo već 15 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije četiri od pet gradskih opština u Nišu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare