Na leskovačkom bazenu manje kupača

LESKOVAC

Ovog leta na bazenu SRC „Dubočica“ je manje kupača nego prošlih godina. Razlog za to su, po rečima vd direktora Miodraga Rajkovića, otvaranje kupališta na Vučjanki i akva parka u Doljevcu.
„Mi, ipak, leti više volimo da se osvežimo na otvorenim kupalištima. Generalno smo zadovoljni posetom, a napominjem i da cene ulaznica nismo menjali. I dalje je 85 dinara, za decu 40, za noćno kupanje 130 dinara. Bazen radi u tri smene, od 10-14, 16-20 i 21-00 sati, s tim što ponedeljkom uveče nema noćnog kupanja. Noćne smene će sigurno biti do kraja avgusta, a u zavisnosti od vremenskih uslova produžićemo rad i u septembru.“

 

SRC Dubocica bazen
Što se planova tiče, već se uveliko rade svlačionice u maloj dvorani i to je investicija samog centra.
„Planiramo da stavimo i pomoćni krov kao privremeno rešenje, jer moramo da sprečimo prokišnjavanje koje postaje sve veći problem. I u maloj i u velikoj sali ćemo sanirati parket, u maloj dvorani urediti tribine i promeniti osvetljenje, jer će novi reflektori trošiti 10 puta manje struje. Želja je da sve to završimo do početka nove sportske sezone, koju otvaraju rukometaši krajem septembra. Za veliku salu planiramo i novo ozvučenje i u to ulažemo oko 150.000 dinara“ kaže Rajković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare