Na Gradskom veću donete važne odluke

VRANJE

Na sednici Gradskog veća Vranja, koja je održana u petak, usvojen je Plan detaljne regulacije u naselju Rudina i poteza uz Neradovački put.

Prihvaćen je i finansijski izveštaj Direkcije za razvoj i izgradnju za 2016. godinu, kao i Izveštaj o izvršenom popisu imovine, blagajne, hartije od vrednosti i stanja na računima ovog preduzeća.
„Obrazovana je radna grupa za utvrđivanje činjeničnog stanja u zgradi Doma kulture, sa zadatkom da, u narednih 15 dana, sačini izveštaj o prostorijama koje koriste državni organi i organizacije, kao i sve ostale činjenice koje su od važnosti za funkcionisanje i održavanje zgrade. Na čelu radne grupe je pomoćnik gradonačelnika, Slavoljub Stojmenović“, rekla je portparol Gradskog veća, Zorica Jović.

Većnici su se izjasnili i o Pravilniku o radu JU ,,Turistička organizacija“ i prihvatili zaključke Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja.

Formiran je i Organizacioni odbor za održavanje kulturno-turističke manifestacije ,,Vranjsko kulturno leto 2017. godine”, pod pokroviteljstvom Grada. Na čelu Odbora je gradonačelnik, dr Slobodan Milenković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare