Muzički festival  „ Nisomnija“  24.jula na platou niške Tvrđave

NIŠ

Muzički festival Nisomnija ove godine će se održati 24.jula na platou niške Tvrđave. Zvezde ovogodišnje Nisomnije su najproduktivniji domaći pank i metal sastav “Ritam nereda”.

  Na programu koji počinje u 22 sata biće “Sale i Sedlari”, bend Aleksandra Sedlara, poznatog srpskog kompozitora, kantautora dirigenta i izvođača na skoro 20 instrumenata, koji je svojim novim albumom zaintrigirao publiku širokog dijapazona s obzirom na to da je poznat, pre svega, među poznavaocima klasične muzike, kao profesor FMU u Beogradu, saradnik Nemanje Radulovića, a opet svojim muzičkim umećem i šaljivim tekstovima pretenduje da zauzme visoko mesto na polju savremenih muzičkih tokova inspirisan rok, bluz, džez i drugim muzičkim pravcima.

                              Od 23 časa nastupiće “Ritam nereda”, najproduktivniji domaći pank, metal i hard kor sastav, koji ima 35 godina dugu tradiciju.

                             Od ponoći je na programu bend “Iskaz” koji iza sebe ima 13 godina iskustva u vidu nastupa po klubovima i svim relevantnim festivalima širom Balkana i Evrope.

                          Festival “Nisomnija” organizuje Niški kulturni centar pod pokroviteljstvom Grada Niša.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare