Mladić koji je nestao pre četiri dana pronađen mrtav na gradilištu

NIŠ

Maturant Umetničke škole u Nišu Jovan Veselinović (18), koji je nestao u sredu, pronadjen je mrtav na gradilištu u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu, potvrdila je za medije porodica tragično nastradalog mladića. Jovanova majka Milica Cvetković kazala je da joj je policija saopštila da je Jovan nastradao pod još nerazjašnjenim okolnostima.

„Još uvek ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo. U toku je obdukcija koja će dati odgovore“ izjavila je mladićeva majka.

                              Ona se zahvalila svim gradjanima Niša koji su proteklih dana učestvovali u potrazi i apelovala na medije da ne spekulišu sa načinom na koji je  njen sin stradao.

                                  Za nestalim mladićem tragala je proteklih dana policija, ali i porodica i prijatelji. Jovanovi drugovi su po čitavom gradu oblepili plakate sa njegovom fotografijom.

                                  Mladić je poslednji put vidjen u sredu uveče oko 23 sata na Bulevaru Nemanjića. Popodne je proveo kod druga igrajući video igrice, a majci se poslednji put javio oko 21,30 časova.

                                 Drugovi i porodica isticali su proteklih dana da je Jovan dobar momak, da nije pušio, pio, niti se problematično ponašao.

                                   Policijska uprava u Nišu potvrdila je jutros da je u dvorištu zgrade u izgradnji u ulici Branka Krsmanovića pronadjeno beživotno telo, ali identitet nastradalog nije saopšten.

                                   Više javno tužilaštvo u Nišu saopštilo je da se utvrduju sve okolnosti koje su dovele do smrti mladića.

                                  Zgrada u izgradnji u ulici Branka Krsmanovića urasla je u korov i nisko rastinje, tako da telo mladića nije odmah primećeno

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare