Mladi rukometaši bili na kampu “Rastimo”

LESKOVAC-SVILAJNAC

Po tradiciji članovi rukometnog kluba „Meteor“ učestvuju na rukometnom kampu „Rastimo“ u Svilajncu, koji okuplja dečake i devojčice uzrasta od 8-17 godina. Ove godine je deset njih unapredilo svoje rukometno znanje na ovaj način.
„Kamp traje čitav juli mesec, ali „južna pruga“ ide početkom jula“ kaže trener Dragan Mitrović Monja i dodaje da je evidentan napredak svakog učesnika.
„Napravljen je sjajan program po kome se radi, kreirali su ga profesori fizičke kulture Miodrag Đukić i Dušan Popović iz Novog Sada i Saša Marković iz Niša, Miodrag Lajović iz Crvenke… Sve su to rukometni velikani koji su prošli kroz rukometni kamp i ostavili svoj trag tim programom rada. Uostalom, i RK „Meteor“ se u svom radu većinom oslanja na ovaj program. Inače, svake godine po završetku kampa uradim anketu sa 10-15 pitanja, gde želim da saznam koliko su deca zadovoljna radom, hranom, smeštajem, svim i svačim. Prosečna ocena koju je kamp dobio ove godine je devet. Kamp je zaista sjajno organizovan, čitav dan je ispunjen aktivnostima, bukvalno od sedam ujutru do 23 časa uveče. Hrana prilagođena dnevnim kalorijskim potrebama.“
Kao pozitivan primer rezultat rada na kampu može da posluži i Luka Stojanović, koji je dvaput proglašavan za sportsku nadu Leskovca. On je punih deset godina bio učesnik kampa, a ove godine je sklopio prvi profesionalni ugovor i na jesen će igrati u češkom Plzenu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare