Mladi reper Klinac u gradskom parku u petak

LESKOVAC

Treći po redu festival „TomorrowLe“ biće održan 30. avgusta sa početkom u 21 čas u centralnom gradskom parku u Leskovcu.

Na festivalu će nastupiti jedan od najtraženijih mladih repera – Klinac, a program će upotpuniti i brojni lokalni didžejevi.

Po rečima Maje Petković, PR Udruženja „TomorrowLe“, koncert će biti humanitarnog karaktera, a sav sakupljeni novac biće uplaćen na račun fondacije Budi human – Aleksandar Šapić za lečenje dece.

„Naše udruženje učestvovalo je u organizaciji brojnih projekata, a najponosniji je na istoimeni festival koji se u našem gradu organizuje po treći put. U prethodne dve godine festival je posetilo preko 5000 ljudi, a ove godine očekujemo da se taj broj poveća. Ovogodišnji gost biće hip – hop zvezda Klinac. Posetioci će imati priliku da se zabave na još jedan način pod otvorenim nebom tokom trajanja „Roštiljijade“. Na vidljivim mestima biće postavljene kutije u kojima će naši sugrađani moći da ostavljaju dobrotvorni prililog u vidu novca.“

Udruženje „TomorrowLe“ osnovano je 2016. godine u Leskovcu sa ciljem unapređenja kulturnih i zabavnih programa za mlade.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare