Mladi ambasadori pokrenuli onlajn predavanja iz oblasti kreativnih industrija

NIŠ

Mladi ambasadori su pokrenuli seriju otvorenih onlajn predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta, kako bismo međusobno delili znanje, ekspertizu, informacije i najvažnije, podršku. Trenutna pandemije virusa posebno je kritična za kulturni i kreativni sektor zbog naglog i masovnog gubitka mogućnosti prihoda. Eksperti će dati svoje viđenje trenutne situacije, izazova sa kojima se sektor suočava i kako će se razvijati nakon završetka pandemije, kaze Snezana Andric ispred Mladih ambasadora koji  organizuju  predavanja.

                                  “ Naredni vebrinar biće održan u četvrtak, 7. maja u 18 sati na temu „Transformersi 2.0“na kojem ćemo govoriti o kreativnim industrijama kao glavnim pokretačima transformacija u proizvodima, procesima i ponašanjima, kao i krizi kao prilici za pozitivne promene – transformacije”, kaze Snezana Andric.

                                  Predavač je Milan Janić, kreativni direktor i brend konsultant koji živi u Francuskoj. Sarađivao je sa brojnim internacionalnim klijektima (Hilton, L’Oreal, Marriot, 3M…). Osnivač je naučnog projekta iz oblasti neuromarketinga u kome istražuje uticaj CSR poruka na mozak.

                                 “Pored predavanja, imaćemo priliku da od atašea za kulturu Ambasade Francuske, gospođe Katrin Fodri čujemo više detalja o trenutnim aktivnostima Ambasade Francuske i planovima za podršku kulturnom i kreativnom sektoru”, dodaje Andric.

                               Prijave su dostupne na ovom linku i svi prijavljeni će na dan vebinara dobiti link na kome će moći da prate predavanje. Sve informacije sa prva dva održana vebinara dostupne su na linku https://bit.ly/2A2sPHS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare