Tiodorović: Svadbe, malu i veliku maturu odložiti za kraj juna

NIŠ

 Sve proslave treba odloziti za drugu polivinu juna, kaze epidemiolog Branislav Tiodorovic za RTS, a prenose i drugi mediji.

On je tokom  gostovanja na nacionalnoj televiziji istako da je jedinstvena ocena Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa je da je situacija u Srbiji pod kontrolom, ali je dodao i da je situacija u Nišu još nestabilna jer je virus i dalje tu mada je situacija sada daleko bolja nego sto je bila.

                     “Svadbe, maturske večeri, i druge proslave treba da budu odložene za drugu polovinu juna”, kazao je Tiodorovic I dodao je i da još neće biti otvorena pozorišta i bioskopi.

                       “Imamo daleko veći broj smanjenja broja obolelih sa teškom i srednje teškom kliničkom slikom. To je pobošljanje i dovešće do toga da razmišljamo o merama”, rekao je Tiodorović za RTS. “Ona je nesigurna, ali pod kontrolom. Kažemo nesigurna jer je virus tu, ne smemo ga potceniti. Imamo zaraženih, obolelih, dok god ga ima, smatramo je nesigurnom”.

                               Prema poslednjim podacima, u Srbiji je koronavirus registrovan kod još 120 osoba, ukupno 9.677. Preminulo je još troje, a ukupno 200.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare