Mislili ste da je uživanje u selidbi nemoguće – opredelite se za profesionalnu pomoć

BEOGRAD

(P)

Pored obezbeđivanja pouzdane radne snage, uspešna slediba zahteva mnogo planiranja i koordinacije. Upravo zato se selidba pretvara u jednu od najstresnijih životnih promena. Ali ne mora da bude tako.

Ako krećete u novo poglavlje u svom životu i spremate se za selidbu, trebalo bi da razmotrite prednosti angažovanja profesionalne agencije za selidbe. Pomoć profesionalaca iz agencije noćnu moru pretvara u jedan od vaših najuzubljivijih dana. Koje su to prednosti i šta vam donosi anagžovanje agencije za selidbu saznajte u nastavku.

Anagžovanje agencije za selidbe štedi vreme

Ušteda vremena je definitivno prva prednost angažovanja profesionalaca. Sve što je potrebno je da nekoliko dana ranije zakažete svoj termin i kompletna selidba će biti obavljena u najkraćem roku. 

Selidba uz pomoć agencije, u proseku traje jedan dan, čak i ukoliko se radi o većoj selidbi. Samostalna selidba, koja uključuje pakovanje, raspakivanje i transport uglavnom potraje nekoliko dana.

Poštedite sebe stresa

Preseljenje zahteva od vas da donesete bezbroj (često zamornih) odluka, a da ne pominjemo teške fizičke i emocionalne posledice koje može imati na vas. Takođe, samostalna selidba je proces koji u najvećem broju slučajeva ne zavisi samo od nas. Moramo da se oslonimo na pomoć prijatelja, prevoznike, ponekad majstore. Sve ovo izaziva osećaj neizvesnosti koji uzrokuje anksioznost i stres.

Sa anagažovanjem agencije, svih ovih problema nema. Na vama je samo da obezbedite pristup vašem domu.

Kvalifikovani radnici i oprema

Iako selidba deluje kao jednostavan fizički posao, ona to nije. Podizanje, utovar i rukovanje nameštajem mogu biti nezgodni. Potrebna je obučenost, ali i zaštitna oprema kako ne bi došlo do ozbiljnih povreda. Profesionalni timovi za selidbe su efikasni i poseduju veštine koje su potrebne da sa lakoćom pomere sve teške stvari čak i u zahtevnim prostorima i na zahtevnim terenima.

Kada je reč o transportnoj opremi, bilo da su u pitanju kamionske ili kombi selidbe, vozila moraju da budu namenjena selidbama. To znači da je unutrašnjost ovih vozila obezbeđena, zidovi su tapacirani, kako čak i u slučaju potresa ne bi došlo do oštećenja stvari.

Rešite se pakovanja

Iako ne deluje kao ozbiljan posao, pakovanje i obezbeđivanje stvari je zapravo jedan od najzahtevnijih procesa u toku selidbe. Najveći problem predstavlja obezbeđivanje kutija, zaštitnih folija, sunđera i slično. Oni koji se opredeljuju za samostalnu selidbu uglavnom improvizuju kada je reč o ovim stvarima. Tako se kutije traže po supermarketima i prodavnicama, dok se umesto pucketave folije najčešće koristi posetljina, stare novine i slično.

Agencije za selidbu raspolažu svojim kutijama za selidbu, streč folijom, pucketavom folijom i svim potrebnim materijalima za obezbeđivanje nameštaja i stvari. Tako će vaše stvari biti upakovane na najbezbedniji način.

Angažovanje agencije za selidbu je isplativo

Kada saberete troškove iznajmljivanja opreme za selidbu, zajedno sa kamionom i podmetačima za nameštaj, kombinujete to sa vrednošću vašeg vremena (i prijatelja koje ste možda morali da podmitite ručkom ili pićem), angažovanje profesionalne kompanije za selidbe biće isplativije nego što mislite. 

Samostalna selidba takođe iziskuje i troškove kupovine: kutija (različitih veličina), trake, folije sa mehurićima; kao i angažovanje radnika za utovar i istovar stvari.

Saberite sve troškove i uporedite ih sa cenom koju vam je ponudila agencija, shvatićete da je anagžovanje agencije i te kako isplativo.

Prilagodljivost usluga agencija za selidbu

Svaki selidba je drugačija i važno je pronaći usluge selidbe koje odgovaraju vašem jedinstvenom vremenskom okviru i potrebama. Mnoge profesionalne agencije za selidbe nude prilagodljive usluge kako bi poboljšale vaše iskustvo selidbe. 

Tako agenciju možete angažovati samo za utovar, istovar i transport stvari, dok pakovanje možete da obavite sami. Takođe, demontažu i montažu nameštaja možete sami da obavite, ali ukoliko nemate potreban alat, ovo mogu da obave ljudi iz agencije.

U svakom slučaju, na ovaj način vi možete da se prilagodite svojim potrebama, ali i svom budžetu.

Stručnost u selidbama na velike udaljenosti

Međudržavne selidbe su posebno zahtevne. Potrebno je veliko vozačko iskustvo, ljudstvo, ali i poznavanje propisa. Tako ako se selite preko državnih granica, najbolje je da angažujete pouzdanu, profesionalnu kompaniju za selidbe koja ima iskustva sa ovom vrstom selidbi.

Fokusirajte se na posao

Sa toliko stvari koje treba da proverite i uradite u toku selidbe, jako je teško biti koncentrisan na svoje svakodnevne radne zadatke. Takođe, velike su šanse da biste morali da odsustvujete sa posla. Sve ovo u konačnom zbiru iziskuje troškove ali i dodatan stres. Sa anagažovanjem profesionalne agencije, vaše svakodnevne obaveze i radni zadaci, ne moraju da trpe.

. Ovim smo stigli do samog kraja. Nadamo se da vam je naš tekst bio od koristi i daće vam pomoći da u novo životno poglavlje uplovite euforično i bez stresa!

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare