Čitaoci javljaju: Glavni put kroz selo Šišince pun rupa, niko ne reaguje

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress pišu da je glavni put kroz selo Šišince pun rupa i da niko ne reaguje na apele meštana da ih najzad, pošto su radnici u maju mesecu isekli deo asfalta oko njih, najzad i zakrpi..

“Glavni put kroz selo Šišince je pun rupa. Meštani smatraju da ovo najbolje pokazuje da se niko ne pita kako mogu da se kreću takvim putem, niti predsednik Mesne zajednice niti bilo ko drugi ko je zadužem za puteve na teritoriji grada Leskovca.

Ove rupe su se pojavile još maja meseca i tada su samo okolo radnici obsekli ivice ali od tada niko nije došao da to zakrpi novim asfaltom do dan danas. Obećali su još marta meseca da treba da počnu radovi oko kanalizacije ali se još ništa nedešava”, pišu naši čitaoci.

Poslali su nam i fotografije.

Za ove poslove, održavanje ulica, opštinskih i pojedinih nekategorisanih puteva na teritoriji grada Leskovca u letnjem periodu za 2023. godinu, kako se zvanično zove javna nabavka, iz budžeta grada Leskovca je firmi PERICA JOVIĆ PREDUZETNIK EKSPLOATACIJA PESKA I ŠLJUNKA I PREVOZ ROBE AB KOP VLASOTINCE, 103225925, Orašački
put, 7, Vlasotince, 16210, Srbija (ovo je zvanični naziv iz ugovora) plaćeno 34.747.200 dinara.

Ove rupe na putu kroz Šišince su deo tog letnjeg održavanja koje, izgleda, firma iz Vlasotinca, koja redovno dobija finansijski unosne poslove u Leskovcu, plaćene od novca svih građana, nije uradila baš kako treba.

U ovom trenutku nam nije poznato ko je bio nadzorni organ koji je proveravao, i potpisao, da su posao, za koji su angažovani, uradili. (kraj) ČJ/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare