Ministarka i gradonačelnik o hapšenju većnika

NIŠ

Nakon hapšenja niškog gradskog većnika za sport Branislava Kačara, gradonačelnik Niša Darko Bulatović na pitanje novinara da prokomentariše ovaj slučaj rekao je :

„ Ono što je značajno da se kaže je da se i ovakvim postupcima pokazuje da niko nije zaštićen u postupku dokazivanja i utvrđivanja istine, činjenica ili bilo čega što je bilo u suprotnosti sa zakonom. U svakom slučaju kada budemo imali saznanja i dokaze da li postoji bilo kakva krivica ili ne postoji , tada ćemo imati i drugačiji odgovor „ rekao je Darko Bulatović gradonačelnik Niša povodom hapšenja gradskog većnika Branislava Kačara.

Svoj komentare, povodom hapšenja gradskog većnika za omladinu i sport grada Niša zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem, dala je I potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović.

„ Ja mislim da je to normalno da uvek razgovaramo i da uvek nađemo način da najbolji prolaze a da oni koji to nisu, iz bilo kog razloga, i ukoliko kaljaju ugled stranke, da se naravno u samoj stranci o tome pobinemo. Stranka je jedna velika porodica . Velika je Srpska napredna stranka , i naravno da uvek postoje problemi , ali bih rekla da je mnogo više onog pozitivnog i dobrog u našoj stranci.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare