Šampioni: Tehnička škola iz Lazarevca

dav

LESKOVAC

U organizaciji Saveza za školski sport Srbije, grada Leskovca i Gradskog saveza za školski sport Leskovac, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta organizovano je republičko takmičenje u rukometu za učenike srednjih škola. Takmičenje je organizovano u dve grupe sa po četiri ekipa. Utakmice su se igrale na dve lokacije, u sportskoj hali u Leskovcu i u sportskoj hali u Vlasotincu. Najboljih osam ekipa iz Srbije takmičilo se dva dana, a pobednici su ostvarili plasman na svetsko prvenstvo koje održava od 21.02 do 01.03.2018 godine u Dohi u Kataru.

Prva na republičkom takmičenju je ekipa Tehničke škole „Kolubara'“ iz Lazarevca, drugo mesto zauzela je ekipa Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Sada, a trećeplasirana ekipa je Tehnička škola „Mileta Nikolić“ iz Aranđelovca. Dalje slede Ekonomsko-trgovinska škola iz Vranja, Tehnička škola „Gligorije Božović“ iz Zubinog Potoka, Tehnička škola „Nikola Tesla“ iz Kostolca, Elektro-tehnička škola „Mihajlo Pupin“ iz Novog Sada i Tehnička škola iz Zaječara.


Medalje pehare i diplome podelili su sekretar gradskog saveza za školski sport iz Leskovca Bojan Nedeljković, koordinator saveza za školski sport Srbije za Nišavski okrug Jovan Jovanović i koordinator saveza za školski sport Srbije za Jablanički okrug Ivan Cvetanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare